Lavazza Deca bez kofeínu E.S.E. pody 18ks
Kód: 1405
Doručenie do 24h
pri objednaní do 16:00

viac ako 22 000
výdajných miest
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
- Pražená mletá káva
- Obsah balenia: 18 E.S.E. podov 44 mm
- Obsah: 7 g mletej kávy
- Intenzita: 7/13
- Praženie: stredne tmavé
- Profil: čokoláda, sušené ovocie
- Určené pre kávovary na E.S.E. pody
E.S.E. pody Lavazza Deca sú vyrobené zo zmesi stredne praženej kávy Arabica a Robusta, pochádzajúcej z Latinskej Ameriky a juhovýchodnej Ázie. S týmito E.S.E. podmi získate kávu bez kofeínu s prirodzene sladkou chuťou s jemnou zlatistou penou.
Každý E.S.E. pod je zabalený v ochrannej atmosfére, čo zaručí, že káva si uchová čerstvosť a arómu, ako keby bola práve upražená. Naviac je každý E.S.E. pod vyrobený z rozložiteľného filtrovacieho papiera, takže ho môžete po použití s čistým svedomím vyhodiť do bio odpadu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | E.S.E. pody bez kofeínu | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.126 kg | 
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                    
                        4,5
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                2 hodnotenia
                    
                    
                
                                        
                    Pridať hodnotenie
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnotení
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.


 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            