Three snack Paradajky a oregáno krekry
Kód: 767
Doručenie do 24h
pri objednaní do 16:00

viac ako 22 000
výdajných miest
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tri plátky „rímskej focaccie“, upečené v rúre. Zlatisté, tenké a chrumkavé vďaka odborným znalostiam našich pekárov, s olivovým olejom a bez palmového oleja. Obohatené o zrnká morskej soli pre zvýraznenie chuti a prírodné zložky, ako to vyžaduje talianska tradícia.
Výživové údaje na 100g produktu:
Energia: 1914 kJ/455 kcal
Tuky: 15,6 g- z toho NMK*: 4 g
Sacharidy: 66,6 g- z toho cukry: 2,9 g
Bielkoviny: 10,6 g
Soľ: 2,9 g
* nasýtené mastné kyseliny
Dodatočné parametre
| Kategória: | Potraviny | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.04 kg | 
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                2 hodnotenia
                    
                    
                
                                        
                    Pridať hodnotenie
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnotení
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

